Lancering nieuwe woningwebsite

Lancering nieuwe woningwebsite

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de lancering van een nieuw woningplatform, deze startup is Jumba. Jumba verstrekt op een vernieuwende, onafhankelijke en vooruitstrevende manier woninginformatie met handige tools. Jumba biedt op een overzichtelijk en duidelijk platform informatie over alle woningen in Nederland aan. Jumba laat zich niet beïnvloeden door samenwerkingen met andere organisaties. Jumba is transparant en geheel onafhankelijk. Wat Jumba allemaal te bieden heeft, leest u hieronder.

Woningwaardes
Alle woningen in Nederland vindt u terug op Jumba. Van al deze woningen heeft Jumba de geschatte waarde, waarbij het niet uit maakt of een pand te koop of niet te koop staat. Maak een gratis account aan en zie alle woningwaardes van alle woningen in Nederland!

Sociaal platform
Als eerste woningplatform in Nederland is Jumba echt sociaal. Zo is er de mogelijkheid om te reageren op een buurt, kunnen er opmerkingen toegevoegd worden voor de makelaar/verkoper en kan er commentaar gegeven worden op een woning. Vragen stellen aan bewoners omtrent de buurt, behoort ook tot de mogelijkheden. Via het gratis account is er tevens de mogelijkheid om voorkeuren aan te geven, zodat er een relevanter woningaanbod getoond kan worden.

Alle woningen in Nederland
Te koop en niet te koop staande woningen zijn allemaal terug te vinden op Jumba. Door middel van het aanbieden van verschillende producten is het onder andere mogelijk om te achterhalen wie de huidige eigenaar is van een woning, wat ervoor is betaald en hoe hoog en of er nog een hypotheek op het pand rust en veel meer!

Woning claimen
Als eigenaar van een woning is het mogelijk de woning te claimen. Zo is het mogelijk om als geïnteresseerde koper in contact te komen met de eigenaar. Jumba is een platform waar woningkoper en verkoper bij elkaar komen.

Bent u op zoek naar een (nieuwe) woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan absoluut een kijkje op Jumba.

Reageren is niet mogelijk.
Terug Naar Boven