Over ons

Over ons

Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een waarde indicatie van een woning te verkrijgen, handig voor koper en verkoper, de kadastrale eigenaar te achterhalen of een modelmatige WOZ-waarde op te vragen. De informatie ontvangt u direct per e-mail.

Kadasterdata biedt toegang tot diverse bronnen van woning-gerelateerde informatie zoals het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek), Agentschap NL, het NBWO (Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende zaken) en het Kadaster. Inmiddels maken er maandelijks tienduizenden consumenten en vastgoed professionals naar voole tevredenheid gebruik van onze diensten.

Gebruiksvriendelijk, transparant en onafhankelijk
Het opvragen van kadastrale gegevens en woning informatie is nog nooit zo makkelijk geweest. Door directe koppelingen met onze data-partners is de informatie altijd ‘up-to-date’ en kan er direct gecontroleerd worden op beschikbaarheid. Er kan gezocht worden op adres, postcode en zelfs de kadastrale aanduiding. Recent is hier het ‘zoeken op kaart’ bijgekomen, deze functie maakt het mogelijk om te zoeken op object zonder dat men het exacte adres kent. Kadasterdata is geheel onafhankelijk, dit betekent dat de data die wij verstrekken zuiver is en belangeloos van overige partijen wordt vermarkt.

Profiteer van onze service
Kadasterdata verplicht u tot niets. Zo is het mogelijk om de prijsvoordelen als abonnee te ervaren maar is het uiteraard ook mogelijk om direct een order te plaatsen zonder hiervoor abonnee te worden. Wij doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Naast onze klantenservice is er ook de mogelijkheid om een vraag online te stellen. Onze support staat altijd klaar om u van dienst te zijn.

Geef een reactie

Terug Naar Boven